Diëtistenpraktijk Simoens

0478/90.03.09

Praktische informatie

Eerste consultatie of intakegesprek bij voedingsallergie/intolerantie

Bij een eerste consultatie wordt een zo goed mogelijk beeld van de persoon die voor mij zit gevormd aan de hand van een intakegesprek waarbij ik op zoek ga naar de hulpvraag, probleemstelling, verwachtingen, (para)medische gegevens, bloedonderzoek, medicatielijst… Verder zal een uitgebreide voedingsanamnese afgenomen worden waarbij ik meer inzicht krijg in uw dagelijkse leef- en eetgewoonten.

Nadat we alle punten hebben overlopen, worden mogelijke/realiseerbare doelstellingen opgesteld op maat van uw eigen verwachtingen en/of situatie.

U mag ook altijd vragen naar mogelijke recepturen, productinformatie, tabellen,…

Opvolgconsultatie

Als diëtiste vind ik het toch enigszins belangrijk om een verdere opvolging door te voeren. Hier gaat het om een verdere begeleiding naar een gezond leef- en eetpatroon of verdere begeleiding in het verbeteren van maag- & darmklachten. Alle voor- en nadelen, positieve en negatieve punten worden tijdens de periode tussen de eerste consultatie en een opvolgconsultatie overlopen en besproken. Er wordt gekeken naar de afgesproken doelstellingen en of er mogelijke specifieke vragen zijn.

Prijzen vanaf januari 2023

Consultatie Bedrag
1e consultatie of intakegesprek
(60 min.)
€65
1e consultatie FODMAP (90 min.) €80
2e consultatie €30
3e consultatie €25
4e consultatie + langer dan 1 jaar €20
Persoonlijk dagschema Er zal een extra bijdrage gevraagd worden afhankelijk van vraag/tijd naar opstelling persoonlijk schema/productenlijst.

Bereikbaarheid

Mijn praktijk is gevestigd op het volgende adres: Marquettestraat 44, 8540 Deerlijk

Parking voor de deur mogelijk.

Huisbezoek ook mogelijk op afspraak!

Gelieve op tijd een afspraak te maken en mij te verwittigen indien u verhinderd zou zijn.

U kan mij contacteren op het nummer 0478/ 90.03.09